HRANLJIVA I ZDRAVSTVENA VREDNOST KUKURUZA ŠEĆERCA

Ukus kukuruza šećerca

Probajte slatki kukuruz mnogo bolje ukusnosti od onih koje uobičajeno jedete, osetite slatkoću, nežnost/blagost, sočnost, svežinu, orašastost, za Vaš celokupan doživljaj, ovde je šta treba da se traži kod ovog proizvoda ukusa...

HRANLJIVA SVOJSTVA KUKURUZA ŠEĆERCA

Kukuruz šećerac, poznat i kao slatki kukuruz, popularna je sorta kukuruza koja se bere i konzumira dok je još u nezreloj fazi. Ovdje je predstavljeno nekoliko nutritivnih svojstava kukuruza šećerca, zbog čega ga se preporučuje konzumirati.

ANTIOKSIDANTI U KUKURUZU ŠEĆERCU

Kukuruz šećerac sadrži nekoliko antioksidanata koji igraju važnu ulogu u unapređenju zdravlja potrošača. Antioksidansi su jedinjenja koja štite telesne ćelije od oštećenja izazvanih štetnim molekulama koje se nazivaju slobodni radikali. Koji su to antioksidanti koje sadrži kukuruz šećerac pročitajte ovde.

ANTIOKSIDANT LUTEIN U KUKURUZU ŠEĆERCU

Lutein je vrsta antioksidanta koji se zove karotenoid. Prirodno ga ima u različitom voću i povrću, a posebno ga ima u izobilju u zelenom lisnatom povrću poput spanaća i kelja. Lutein je takođe prisutan u određenim vrstama kukuruza, kao što je kukuruz šećerac. O čemu se radi pročitajte ovde.