Korijander, poznat i kao cilantro ili kineski peršun, biljka je koja se često koristi u kuvanju. Uzgaja se hiljadama godina i poreklom je iz regija Evrope, Severne Afrike i Azije. Korijander se široko koristi u raznim kuhinjama širom sveta, uključujući indijsku, meksičku, tajlandsku i bliskoistočnu kuhinju.
Korijander KAIROS, kako njegovi lsitovi tako i semenke, nudi različita nutritivna i zdravstvena svojstva. Nutritivna svojstva podrazumevaju sadržaj: vitamina, minerala, dijetalnih vlakana. Zdravstvena svojstva obuhvataju: koristi za probavu, protiv upalne efekte, antioksidativno delovanje, regulaciju šećera u krvi, antimikrobne i antifungalne efekte, te upravljanje holesterolom. Uz sve navedeno, korijander KAIROS nudi izuzetnu aromu i ukus, koji svežim ili kuhanim jelima daje jedan poseban, dodatni ton ukusnosti, nutritivne i zdravstvene vrednosti.
Korijander, takođe, poznat kao cilantro ili kineski peršun, je zeljasta biljka koja je poreklom iz regija Europe, Azije i Sjeverne Afrike. Široko se uzgaja i koristi u raznim kuhinjama širom sveta. Ovdje je opis korijandera, njegova upotreba u prehrani, te više informacija o njegovim prednostima i potencijalnim nuspojavama.