HRANLJIVA I ZDRAVSTVENA VREDNOST DINJE

NUTRITIVNA/HRANLJIVA SVOJSTVA DINJE

Dinje, ne samo da su vrhunskog ukusa i svežine, već nude i nekoliko nutritivnih, odnosno hranljivih prednosti. Imaju visok sadržaj vode, što ih čini odličnim izborom za hidrataciju. Dobar su izvor nekoliko bitnih vitamina i minerala. Bogate su antioksidantima i vlaknima, te imaju niskokaloričnu vrednost. O nutritivnim svojstvima dinje više pročitajte ovde.

UKUSNA SVOJSTVA DINJE

Ukusna svojstva dinje mogu se razlikovati u zavisnosti od specifičnog tipa iste, i stepenu zrelosti ploda. Međutim, generalno dinje su poznate po svom osvežavajućem i suptilno slatkom ukusu. Dinja DUBLE F1 ima ultra slatkoću, a da bi je doživeli trebate je probati, i uveriti se u njen poput meda sladak ukus. Upoznajte se sa ukusnim svojstvima dinje kako bi imali mogućnost oceniti mnogo bolju ukusnost DUBLE F1 od onih koje uobičajeno konzumirate. Ovdje su predstavljeni neka od uobičajenih ukusnih svojstava povezanih s dinjom.